Politica

Liberalii râmniceni trebuie să fie curați ca lacrima pentru a candida la alegerile de anul viitor

Foarte multe organizații liberale din țară și-au însușit deja criteriile de integritate chiar înainte ca acestea să fie adoptate oficial de Consiliul Național al Partidului Național Liberal. Organizațiile PNL din țară își vor selecta foarte atent candidații pentru alegerile locale din 2016.

Și filiala râmniceană a PNL-ului a luat act de noile reguli venite de la centru. Vineri, 11 decembrie, Consiliul Național al PNL se va întruni pentru a adopta criteriile de integritate. Șefii de la București au stabilit „Decalogul liberalilor”, un instrument de integritate esențial pentru viitori candidați la alegerile locale de anul viitor. Potrivit celor 10 reguli impuse, liberalii trebuie să nu fie urmăriți penal, să nu fi beneficiat de de Ordonanța 55 care se referea la „traseismul politic”, să nu aibe afaceri cu statul și să nu fi fost acuzați de plagiat.

CITEȘTE ȘI: Liberalii râmniceni și-au ales candidatul pentru alegerile de anul viitor

 

PNL Râmnicu Sărat și-a impus reguli drastice privind selecția candidaților pentru consiliul local municipal. Pe lângă cele 10 criterii impuse, liberalii trebuie să aibe o conduită morală de excepție, să fie buni familiști, să aibe o viață decentă și să nu fie implicați în scandaluri. Liberalii îndeamnă râmnicenii să vină cu propuneri pentru ca cetățenii simplii să poată ajunge în Consiliul Local Municipal. 

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *